Hvem er vi?

Nina Fisker Consult blev stiftet i 2014 af de to partnere Nina Fisker og Niels Brun Hansen. Gnisten var, at vi skulle arbejde med resursebesparende produkter, der ville give en win-win-situation: Økonomisk gevinst for kunden, til gavn for miljøet og spændende arbejde for os.

Det var netop kombinationen af vores arbejde med miljøledelsessystemer og licitationernes manglende krav til kvalitet og miljø, der fik os engagerede. Vi ville udvikle værktøjer, der kunne synliggøre driftens betydning for de samlede omkostninger i køkkenmaskinernes levetid, sat i forhold til indkøbsprisen. Hermed kunne vi tydeliggøre fordelene ved kvalitets- og energibesparende produkter, som er til gavn for alle.

Hos Nina Fisker Consult er konsulenterne uvildige og uafhængige af leverandørerne. 

Vi har erfaringer bredt inden for offentlige institutioner og storkøkkener samt med restaurant- og hotelbranchen mfl.

Niels.jpg
Niels Brun Hansen

Partner

Niels var fra 2005-2013 økonomi- og miljøchef i et storkøkkenfirmaet med særligt ansvar for ISO 14001-certificering, EMAS-registrering og arbejde med Total Cost of Ownership (TCO)-modeller.
​Niels er uddannet cand.scient. og har desuden erfaring som økonomi- og administrationschef i forskellige virksomheder.

Nina Fisker

Partner

Nina har næsten hele sit liv arbejdet i en kvalitetsstyret verden. Senest i 2010-2014 som projektkoordinator inden for CSR, miljø og licitationer. Hun har været aktiv i at fremme CSR og miljøfordele som salgsargument for storkøkkenmaskiner og har påvist værdien af at investere i udstyr med lavt energibehov og lang levetid.

Nina.jpg